«Κινδυνεύει η ζωή μου»

«Κινδυνεύει η ζωή μου»
Ήθελε να απογειώσει την καριέρα της ως πρωταγωνίστρια σε ροζ ταινίες. Ετσι πέρασε 63 φορές την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις προσθετικής στήθους. Σήμερα, η απόφασή της αυτή την «προσγείωσε» ανώμαλα, καθώς φοβάται για τη ζωή της.

Ο λόγος για την Elizabeth Starr, η οποία ανησυχεί ότι τα απαγορευμένα εμφυτεύματα στο στήθος της μπορεί να την σκοτώσουν καθώς μεγαλώνει σε ανησυχητικό βαθμό.Οι γιατροί προτείνουν στην Elizabeth να κάνει διπλή μαστεκτομή, παρά να ζει με τα δυνητικά θανατηφόρα εμφυτεύματα.

Ωστόσο, η ίδια, μητέρα δύο παιδιών δηλώνει πως δεν θέλει να ξαναμπεί στο χειρουργείο, παρόλο που υπάρχει ο κίνδυνος για θρόμβωση ή μόλυνση, γεγονός που θα σημάνει έτσι κι αλλιώς το τέλος στην καριέρα της.

Όπως ανέφερε στη Daily Mail, η Elizabeth έπεσε θύμα ενός πειράματος, το οποίο πληρώνει σήμερα ακριβά.«Τότε είχα μια οικογένεια να στηρίξω και πίστευα ότι το μεγαλύτερο στήθος δώσει ώθηση στην καριέρα μου. Τώρα ζω με το φόβο της μόλυνσης ή της θρόμβωσης – κατέστρεψε τη ζωή μου» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ανέφερε πως από το 1999 που έκανε την εγχείρηση άρχισαν να εμφανίζονται οι παρενέργειες και ότι από τότε ο πόνος είναι αβάσταχτος.
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014, 09:58