Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό τη συνοδεία πάνοπλων ανδρών του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού, οδηγήθηκε την Δευτέρα ο 35χρονος “Ορέστης” ενώπιον του Δικαστηρίου.

Ο ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, εμφανίστηκε και σήμερα ατάραχος και ήρεμος. Η τακτική που ακολουθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες, που οδηγείται στο Δικαστήριο χωρίς συνήγορο υπεράσπισης, είναι η ίδια. Σχεδόν πάντα με το ίδιο ύφος, απαντά λακωνικά “μάλιστα” και “δεν φέρω ένσταση”, απευθυνόμενος στο Δικαστήριο. Όπως αποφασίστηκε, ο 35χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση οκτώ ακόμη ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ενώπιον Δικαστηρίου ο Υπεύθυνος Υπαστυνόμος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Ιωάννης Γιωρκάτζης, ο 35χρονος παρόλο που παραδέχθηκε σε θεληματική του κατάθεση τη διάπραξη επτά δολοφονιών, εξακολουθεί να μην παραδέχεται την εμπλοκή του στην υπόθεση βιασμού νεαρής γυναίκας.

Όπως ακούστηκε μάλιστα κατά την προηγούμενη δικάσιμο ο 35χρονος, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η νεαρή στις 30 Απριλίου όταν κατήγγειλε την υπόθεση, οπτικογραφούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Οι αρχές ερευνούν και νέο προφίλ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, οι αρχές στην Κύπρο συνεχίζουν τις έρευνες στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του υπόπτου με τη συνδρομή και του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η συνδρομή του οποίου ήταν καταλυτική ως προς την πορεία της εξιχνίασης της υπόθεσης αυτής.

Ένα νέο στοιχείο, το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα από πλευράς ανακριτών, ήταν αυτό των ερευνών σε νέο προφίλ. Πληροφορίες του SigmaLive ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται για κάποιο άλλο προφίλ του 35χρονου, αλλά για ένα προφίλ στα social media, το οποίο ανήκει σε ένα απ’ τα θύματα του 35χρονου.

Έχουν ήδη ληφθεί 450 καταθέσεις

Ο κύκλος των καταθέσεων μέρα με τη μέρα ευρύνεται ολοένα και περισσότερο, την ώρα που οι αρχές λαμβάνουν βροχή πληροφοριών από πολίτες για την πολύκροτη αυτή υπόθεση. Μέχρι σήμερα έχουν ληφθεί 450 καταθέσεις και αναμένεται να αυξηθούν κατά 100, ενώ παράλληλα στο μικροσκόπιο των εξετάσεων βρίσκονται 300 και πλέον τεκμήρια.

Πηγή: sigmalive.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης