Κύπρος: Για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους αποφασίζουν οι πρατηριούχοι

Κύπρος: Για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους αποφασίζουν οι πρατηριούχοι
«Η απεργία των πρατηριούχων συνεχίζεται, μέχρι να ενημερωθούν τα μέλη του Συνδέσμου Πρατηριούχων Πετρελαιοειδών για το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου με την υπουργό Εσωτερικών και να ληφθεί απόφαση για άρση ή όχι των απεργιακών μέτρων, σήμερα το απόγευμα».

Αυτό δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης μεταξύ της υπουργού Εσωτερικών Ελένης Μαύρου και της αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Πρατηριούχων Πετρελαιοειδών και της ΠΟΒΕΚ ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Στέφανος Στεφάνου.

Κατά τη συνάντηση η υπουργός ενημέρωσε για τις αλλαγές που έγιναν στα τοπικά σχέδια, οι οποίες αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη αυστηρότητα την αδειοδότηση πρατηρίων, και ανέφερε ότι περισσότερα μέτρα θα συμπεριληφθούν στη νομοθεσία που βρίσκεται για νομοτεχνικό έλεγχο.

Η κα Μαύρου δεσμεύθηκε ότι το υπουργείο θα εξετάσει τις άδειες που παραχωρήθηκαν πρόσφατα καθώς και τις καταγγελίες που θα δοθούν από τον Σύνδεσμο Πρατηριούχων, ενώ διαβεβαίωσε πως, όπου εντοπιστεί παρατυπία, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της, στο παρόν στάδιο δεν έχουν εντοπιστεί άδειες που δόθηκαν παράτυπα.

Πηγή: ikypros.com
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013, 14:05