Κόμικ "το φαινόμενο" Psy

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013, 07:16
Κόμικ "το φαινόμενο" Psy
Πρωταγωνιστής σε κόμικ γίνεται ο mister "Gangnam Style και η άνοδος του στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, δραματοποιώντας την πορεία του νεαρού κορεάτη καλλιτέχνη, από την πλήρη αφάνεια, στην ολοκληρωτική καταξίωση.

Το κόμικ με τον τίτλο «Fame: Psy», το οποίο κυκλοφορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νότια Κορέα, επικεντρώνεται κυρίως στο "Gangnam Style", το διαφορετικό χορευτικό στιλ, που εκτόξευσε τον καλλιτέχνη με τα φανταχτερά μπουφάν και το απρόβλεπτο οπτικό αποτέλεσμα. Τον άνθρωπο που έκανε την ιστορική επιτυχία στο YouTube, όπου από τη μια στιγμή στην άλλη, το τραγούδι του κατάφερε περισσότερες από 1,5 δισεκατομμύριο επισκέψεις.

«Ήταν το τέλος του καλοκαιριού του 2012, όταν ένας μικρόσωμος άγνωστος ασιάτης ράπερ, ανέβασε το μουσικό του βίντεο στο YouTube. Εκεί εξερράγη η δημοτικότητα του », αναφέρει το κόμικ στην 26-σελίδα του. «Κοντόχοντρος αλλά με δυναμική σκηνική παρουσία ο Psy, δεν είναι ο τυπικός ποπ σταρ», συμπληρώνει ο εμπνευστής των κειμένων του κόμικ.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013, 07:16