Νέα στοιχεία βγήκαν στη δημοσιότητα για τη συντριβή του ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και οκτώ ακόμα ανθρώπων στη νότια Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τις καινούριες πληροφορίες, φαίνεται πως δεν υπήρξε μηχανική βλάβη και έτσι οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται πλέον περισσότερο στις καιρικές συνθήκες ως πιθανή αιτία του δυστυχήματος.

Τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών περιλαμβάνουν επίσης φωτογραφίες από το σημείο, όμως, όπως σημειώνεται, το τελικό πόρισμα αναμένεται να βγει μετά από αρκετούς μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρχές αναφέρουν πως ένας μάρτυρας που βρισκόταν στην τοποθεσία με το ποδήλατό του, άκουσε το ελικόπτερο και το είδε να κινείται σε καθοδική πορεία. Ο ίδιος δήλωσε πως το αεροσκάφος άρχισε να περιστρέφεται και φάνηκε το κάτω μέρος του λίγο πριν συντριβεί σε κοντινή απόσταση από εκείνον.

Μία φωτογραφία, που τραβήχτηκε από drone, δείχνει την τελευταία γνωστή θέση του ελικοπτέρου.

Η τελευταία γνωστή θέση του ελικοπτέρου μέσω εικόνας drone

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία άλλη εικόνα, που κατέγραψε ο μάρτυρας, δείχνει τη φωτιά που εκδηλώθηκε μετά τη συντριβή.

Η εικόνα που τράβηξε μάρτυρας στο σημείο

Εικόνα από κάμερα ασφαλείας που δείχνει το ελικόπτερο να πετάει στην ομίχλη

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών αποτυπώνει το μέγεθος της σύγκρουσης σε χάρτη στον οποίο καταγράφονται τα σημεία της συντριβής αλλά και η διασπορά των διάφορων τμημάτων του ελικοπτέρου.

«Ο κρατήρας που δημιουργήθηκε ήταν έκτασης 7,3×4,5 μέτρων και είχε βάθος 60 εκατοστά» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης