Σοκ έχει προκαλέσει στη Φλόριντα των ΗΠΑ η είδηση ότι ένας 53χρονος λογιστής κρατούσε φυλακισμένες στο σπίτι του τρεις γυναίκες για «σκλάβες» του σεξ, αναγκάζοντάς τες να εκπορνεύονται με διάφορους πελάτες. Ο ίδιος μάλιστα τις είχε βιάσει αρκετές φορές και είχε βιντεοσκοπήσει την αρρωστημένη του πράξη.

Ο 53χρονος Τίμοθι Ντήγκαν, που διατηρεί λογιστικό γραφείο, συνελήφθη από τις αρχές του Gainesville.
Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν παγίδες, κάμερες και όπλα, με τα οποία ο άνδρας κακοποιούσε και απειλούσε τις τρεις γυναίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, ο Ντήγκαν ήρθε σε επαφή με τις γυναίκες μέσω ιστοσελίδα για συνοδούς πολυτελείας τον περασμένο Δεκέμβριο.Σύντομα άρχισε να «προωθεί» τις γυναίκες σε φίλους του. Επιπλέον τις έστελνε σε πελάτες από τους οποίους έπαιρνε χρήματα, αναφέρει το δημοσίευμα. Ο 53χρονος μάλιστα έδινε στις γυναίκες κοκαϊνη και ναρκωτικές ουσίες προκειμένου να είναι πιο ήρεμες.

Ο άνδρας κρατούσε αιχμάλωτες στο σπίτι του τις τρεις κοπέλες, τις κακοποιούσε συνεχώς, ενώ τραβούσε σε βίντεο και ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο με τους βιασμούς από τον ίδιο ή από άλλους άνδρες.

Οι αρχές συνέλαβαν τον άνδρα για εμπόριο ναρκωτικών τον Απρίλιο και σε έρευνα που διενήργησαν στο σπίτι του βρήκαν τις τρεις άτυχες γυναίκες και τα στοιχεία τις σοκαριστικές ανακαλύψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γείτονες του Ντήγκαν μίλησαν στα τοπικά Μέσα και έκαναν λόγο για «περίεργη» συμπεριφορά του λογιστή. Ο 52χρονος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον δικαστή στις 24 Ιουνίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης