Ένας άνδρας που είχε συλληφθεί ως ύποπτος για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 Μίχαελ Σουμάχερ βρέθηκε σήμερα απαγχονισμένος μέσα στο κελί του, σε φυλακή της Ζυρίχης, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελβετίας.

Ο άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, ήταν στέλεχος της ελβετικής εταιρείας αεροδιακομιδών Rega, η οποία είχε αναλάβει τη μεταφορά του Σουμάχερ από τη Γαλλία στην Ελβετία, μετά το ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ύποπτος που φέρεται ότι ήταν μάνατζερ στην εταιρεία συνελήφθη την Τρίτη, μετά από έρευνα μιας ειδικής υπηρεσίας για την εγκληματικότητα στο διαδίκτυο, όμως η σύλληψη αυτή δεν ανακοινώθηκε στον Τύπο. Ανακρινόμενος από αστυνομικούς την ίδια ημέρα, είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες. Σήμερα, βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του.

Η έρευνα για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του Σουμάχερ οδήγησε τους αστυνομικούς στη διεύθυνση IP που χρησιμοποίησε ο δράστης. Η διεύθυνση αυτή διαπιστώθηκε ότι ανήκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή της εταιρείας Rega η οποία, προκειμένου να μεταφέρει με ασφάλεια τον πρωταθλητή, είχε πάρει έναν ιατρικό φάκελο που είχαν ετοιμάσει για το σκοπό αυτό οι γιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν ο Μίχαελ Σουμάχερ μέχρι τότε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης