Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αμερικανός ομόλογός του Ντόναλντ Τραμπ δεν συζήτησαν σχετικά με την ανταλλαγή επισκέψεων, στη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησής τους στο Παρίσι, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Όχι, δεν συζητήθηκε αυτό. Η ανταλλαγή επισκέψεων δεν συζητήθηκε, απλώς συμφώνησαν να έχουν μια λεπτομερή, διεξοδική συζήτηση, ίσως στην Αργεντινή», είπε ο Πεσκόφ, όταν ερωτήθηκε για το εάν το ενδεχόμενο επίσκεψης του Πούτιν στην Ουάσινγκτον ετέθη στο τραπέζι των συζητήσεων στη διάρκεια της συνάντησης στο Παρίσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ηγέτες είχαν μια σύντομη συνομιλία στο Παρίσι, την Κυριακή, στο περιθώριο των εορτασμών για την επέτειο των 100 ετών από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε ότι η συνάντηση πήγε «καλά».

Την Κυριακή, επίσης, ο Πεσκόφ σημείωσε ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένες συμφωνίες για το ενδεχόμενο συνάντησης μεταξύ του Πούτιν και του Τραμπ στην επικείμενη σύνοδο της G-20 στην Αργεντινή που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεταξύ της 30ής Νοεμβρίου και της 1ης Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Sputnik 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης