Ο Όσκαρ Πιστόριους πουλά την ακίνητη περιουσία του και το μερίδιό του σε άλογα αγώνων προκειμένου να εξασφαλίσει αρκετό ρευστό και να αντεπεξέλθει στα δικαστικά έξοδα, μετά τη σύλληψή του ως υπόπτου για τον φόνο της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sunday People», ο Μάικ Αζί -άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του διάσημου παραολυμπιονίκη- αποκάλυψε ότι ο Πιστόριους του ζήτησε να βρει αγοραστές για δύο άλογα διότι χρειάζεται μετρητά. «Μιλήσαμε για ένα ή δύο από τα άλογα. Μου ζήτησε να βρω άτομα να πουλήσω εκ μέρους του, καθώς πλέον δεν έχει κανένα εισόδημα. Ξεπουλάει όλη την περιουσία και τα ακίνητά του, καθώς πρέπει να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, σε ντοκιμαντέρ που θα προβάλει το BBC με τίτλο «Όσκαρ Πιστόριους: Τι πραγματικά συνέβη», αποκαλύπτεται ότι τη στιγμή της σύλληψης ένας αστυνομικός φέρεται να είπε στον Πιστόριους: «Με αυτό που έκανες, Όσκαρ, θα μπορούσες να πας στη φυλακή για πολύ καιρό», ενώ εκείνος φέρεται να απάντησε: «Θα επιβιώσω. Πάντα νικάω».


Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης