Ξεβράστηκε δελφίνι με... δύο κεφάλια!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014, 04:48
Ξεβράστηκε δελφίνι με... δύο κεφάλια!
Αίσθηση έχει προκαλέσει η εικόνα ενός δελφινιού με δύο κεφάλια που ξεβράστηκε σε παραλία της Σμύρνης. Το νεκρό δελφίνι, μήκους 90 περίπου εκατοστών, εντόπισε ένας καθηγητής γυμναστικής, ενώ πιστεύεται ότι ήταν ηλικίας μόλις ενός έτους.

«Πρόσεξα το δελφίνι στη θάλασσα και μετά από λίγο βγήκε στην ακτή», ανέφερε ο Tugrul Metin. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω αρχικά. Νόμιζα ότι δεν έβλεπα καλά, καθώς δεν είχα ακούσει ποτέ για κάτι τέτοιο. Ήμουν τελείως σοκαρισμένος» πρόσθεσε.

Ο 39χρονος καθηγητής κάλεσε τις Αρχές οι οποίες απομάκρυναν το άτυχο δελφίνι, οδηγώντας το στο εργαστήριο για περαιτέρω έρευνα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία , τα μάτια σε ένα από τα δύο κεφάλια δεν είχαν ανοίξει σωστά, όπως και μία από τις τρύπες στην πλάτη του.

Από την πλευρά του, ο Αναπληρωτής καθηγητής Mehmet Gokoglu του τμήματος θαλάσσιας βιολογίας στο Ak Deniz University, καλωσόρισε την ευκαιρία να μελετήσει το παράξενο δελφίνι, υπογραμμίζοντας ότι «πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο περιστατικό, παρόμοιο με τα σιαμαία-δίδυμα».Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014, 04:48