Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Ροντ Ροζενστάιν αναμένεται να παραμείνει στο πόστο του δήλωσε χθες ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, ο Ραζ Σα, έπειτα από τη δημοσιοποίηση ενός υπομνήματος που συνέταξαν Ρεπουμπλικάνοι το οποίο κατηγορεί το FBI και το υπουργείο Δικαιοσύνης για μεροληψία, στην έρευνα για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

«Καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Αναμένουμε ο Ροντ Ροζενστάιν να παραμείνει υφυπουργός Δικαιοσύνης», δήλωσε ο Σα στο CNN.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το υπόμνημα που συνέταξε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων Ντέβιν Νούνες αποδίδει «προκατάληψη» εκ μέρους του FBI και του υπουργείου Δικαιοσύνης σε βάρος του Αμερικανού προέδρου.

Ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας παράλληλα τόνισε ότι ο πρόεδρος Τραμπ θα ήταν «διατεθειμένος» να εγκρίνει τη δημοσίευση ενός υπομνήματος που συνέταξαν οι Δημοκρατικοί, που αντικρούει τους ισχυρισμούς εκείνου των Ρεπουμπλικάνων, εφόσον το κείμενο εξεταστεί σε νομικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο εθνικής ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης