Λεπτομέρειες από το φερόμενο βιασμό της καμαριέρας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011, 22:10
Λεπτομέρειες από το φερόμενο βιασμό της καμαριέρας
Στη δημοσιότητα δόθηκαν, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, από τον δικηγόρο της καμαριέρας του ξενοδοχείου «Sofitel», λεπτομέρειες για τα φερόμενα ως γεγονότα, για τα οποία κατηγορείται ο Ντομινίκ Στρος Καν.

Όπως αφηγείται ο συνήγορος Κένεθ Τόμσον, «ο Ντομινίκ Στρος Καν άρπαξε τα στήθη» της καμαριέρας, «στη συνέχεια με τα δάκτυλά του έπιασε τον κόλπο» της καμαριέρας, αλλά «με τόση δύναμη, ώστε η γυναίκα τραυματίστηκε». Ο συνήγορος επικαλέστηκε στοιχεία στη δικογραφία, ιατρικές φωτογραφίες, που δείχνουν αιματώματα στον κόλπο της καμαριέρας.

Ο συνήγορος αποκάλυψε επίσης ότι ο Στρος Καν «έριξε στο πάτωμα τη γυναίκα, εξαρθρώνοντας τον ένα ώμο της, γεγονός που πιστοποιήθηκε στο νοσοκομείο», το οποίο η γυναίκα επισκέφθηκε. Επίσης, ο συνήγορος αποκάλυψε ότι η καμαριέρα μόλις μπόρεσε κινήθηκε προς την πόρτα της σουίτας «φτύνοντας κατά γης σπέρμα που είχε στη στοματική κοιλότητα».

Ο Τόμσον αφηγήθηκε ακόμη ότι «στη Νέα Υόρκη, η καμαριέρα κι η κόρη της έκλαιγαν μπροστά του για τα γεγονότα».

Δήλωση συνηγόρου του Στρος-Καν


Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Reuters, ο Γάλλος συνήγορος του Στρος Καν, Ζαν Βέιλ, μιλώντας σήμερα στο τηλεοπτικό δίκτυο ΤF1, δήλωσε ότι «ο κύριος Ντομινίκ Στρος-Καν θα εκθέσει όσα έχει να πει όταν θα έχει επιστρέψει στη Γαλλία, απαλλαγμένος από την οποιαδήποτε υποψία».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011, 22:21