Στη δημοσιότητα δόθηκαν, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, από τον δικηγόρο της καμαριέρας του ξενοδοχείου «Sofitel», λεπτομέρειες για τα φερόμενα ως γεγονότα, για τα οποία κατηγορείται ο Ντομινίκ Στρος Καν.

Όπως αφηγείται ο συνήγορος Κένεθ Τόμσον, «ο Ντομινίκ Στρος Καν άρπαξε τα στήθη» της καμαριέρας, «στη συνέχεια με τα δάκτυλά του έπιασε τον κόλπο» της καμαριέρας, αλλά «με τόση δύναμη, ώστε η γυναίκα τραυματίστηκε». Ο συνήγορος επικαλέστηκε στοιχεία στη δικογραφία, ιατρικές φωτογραφίες, που δείχνουν αιματώματα στον κόλπο της καμαριέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνήγορος αποκάλυψε επίσης ότι ο Στρος Καν «έριξε στο πάτωμα τη γυναίκα, εξαρθρώνοντας τον ένα ώμο της, γεγονός που πιστοποιήθηκε στο νοσοκομείο», το οποίο η γυναίκα επισκέφθηκε. Επίσης, ο συνήγορος αποκάλυψε ότι η καμαριέρα μόλις μπόρεσε κινήθηκε προς την πόρτα της σουίτας «φτύνοντας κατά γης σπέρμα που είχε στη στοματική κοιλότητα».

Ο Τόμσον αφηγήθηκε ακόμη ότι «στη Νέα Υόρκη, η καμαριέρα κι η κόρη της έκλαιγαν μπροστά του για τα γεγονότα».

Δήλωση συνηγόρου του Στρος-Καν

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Reuters, ο Γάλλος συνήγορος του Στρος Καν, Ζαν Βέιλ, μιλώντας σήμερα στο τηλεοπτικό δίκτυο ΤF1, δήλωσε ότι «ο κύριος Ντομινίκ Στρος-Καν θα εκθέσει όσα έχει να πει όταν θα έχει επιστρέψει στη Γαλλία, απαλλαγμένος από την οποιαδήποτε υποψία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης