Ένας 54χρονος άνδρας που νάρκωσε και βίασε περίπου 20 παιδιά συνελήφθη στην πόλη Αλ Κάα του Λιβάνου στην επαρχία Μπάαλμπεκ, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου.

Ο δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι συνταξιούχος στρατιωτικός, βίαζε παιδιά, αγόρια και κορίτσια, για περισσότερα από τρία χρόνια. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, έχει ένα κατάστημα εμπορίας χυμών το οποίο επισκέπτονται συχνά τα παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 54χρονος κατηγορείται ότι έριξε κάποιο ναρκωτικό στο χυμό που πουλούσε στα παιδιά προτού τα πάει στο σπίτι του, όπου φέρεται να τα βίαζε και να τα κατέγραφε γυμνά για να τα απειλήσει, και με αυτό τον τρόπο τα ανάγκαζε να τον ξαναδούν.

Ο 54χρονος  συνελήφθη αφού ένα από τα θύματα, ένα νεαρό αγόρι, κατάφερε να δραπετεύσει και είπε στους γονείς του ότι ξύπνησε και βρέθηκε γυμνός σε ένα δωμάτιο στο σπίτι του δράστη.

Ο άνδρας αρχικά προσπάθησε να αρνηθεί τις κατηγορίες. Ωστόσο, ομολόγησε ότι νάρκωσε και βίαζε παιδιά αφού η αστυνομία τον έφερε αντιμέτωπο με ατράνταχτα στοιχεία, βίντεο και φωτογραφιών που βρέθηκαν στο τηλέφωνό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης