Ένα μωρό από τη Λουιζιάνα, ηλικίας 10 μηνών, επιβίωσε για τρεις ημέρες κάτω από το πτώμα του πατέρα του, ο οποίος έπεσε ξαφνικά νεκρός λόγω καρδιακής προσβολής.

Η μητέρα βρισκόταν στη φυλακή για πταίσμα, αλλά αφέθηκε ελεύθερη το Σάββατο για να φροντίσει τη μικρή Betty Jean Fields και τον αδελφό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 5χρονος ήταν εκείνος που ειδοποίησε τους γείτονες το βράδυ της Παρασκευής.

Αστυνομικός που ενεπλάκη στην υπόθεση, δήλωσε: «Το μωρό είχε αφυδατωθεί. Μπορούσε να αναπνεύσει, να κινεί τον θώρακά του. Είμαστε πολύ τυχεροί που δεν υπέκυψε».

Ο ίδιος αστυνομικός βρήκε τον πατέρα, Jason Fields, νεκρό πάνω σε ένα κρεβάτι, δίπλα σε έναν φορητό υπολογιστή, στο σπίτι του στη μικρή πόλη Pleasant Hill. Το μωρό ήταν παγιδευμένο ανάμεσα στο σώμα του πατέρα του και το κρεβάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σπίτι δεν υπήρχε κλιματισμός, και η θερμοκρασία ήταν κοντά στους 40 βαθμούς κελσίου όταν βρέθηκε το κοριτσάκι. Έχει πλέον διακομιστεί σε νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Ο 43χρονος φαίνεται ότι έπασχε από καρδιακά προβλήματα τα οποία οδήγησαν στην καρδιακή προσβολή που επέφερε τον ξαφνικό θάνατό του.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης