Τυφλός κινδυνεύει να μείνει ένας 64χρονος ο οποίος πήγαινε με το αυτοκίνητό του σε ένα τζαμί, προκειμένου να παραστεί στην καθιερωμένη πρωινή προσευχή των μουσουλμάνων.

Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα, όταν ο άνδρας σταμάτησε σε μία διασταύρωση στη περιοχή Kilburn του βορειοδυτικού Λονδίνου, προκειμένου να ελέγξει την κίνηση. Ξαφνικά τον πλησίασε ένας άνδρας και μία γυναίκα. Ο άντρας έσκυψε στο παράθυρο του 64χρονου και τον ρώτησε: «Τι κοιτάς;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι προηγουμένως είχε καβγαδίσει και προφανώς ο 64χρονος είχε στρέψει το βλέμμα του προς την πλευρά τους και τους κοίταξε. Το θύμα απάντησε ότι απλά κοιτάει τη διασταύρωση και τίποτα παραπάνω.

Στο βίντεο του κλειστού κυκλώματος που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο ο θύτης έσκυψε και άρχισε να γρονθοκοπεί το θύμα, ενώ στη συνέχεια κλώτσησε την πόρτα του οδηγού και άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση. Η γυναίκα παρέμεινε για λίγο στο σημείο μη πιστεύοντας τι είχε συμβεί, ενώ μετά από λίγη ώρα έφυγε και εκείνη.

Ο Ντετέκτιβ Νίκι Χούμπαρντ, ο οποίος έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη υπόθεση δήλωσε: «Αυτή ήταν μια βάναυση και απρόκλητη επίθεση σε ένα ανυπεράσπιστο άνθρωπο. Το θύμα είναι πιθανό να χάσει την όρασή του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης