Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στις βρετανικές Αρχές έπειτα από την πληροφορία για πυροβολισμούς σε κέντρο άθλησης της κομητείας Λίνκολνσαϊρ, στο βόρειο τμήμα της Μ. Βρετανίας.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας τόνισε σε δηλώσεις του ότι το αιματηρό συμβάν δεν φαίνεται να συνδέεται με επίθεση εξτρεμιστών​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από κολυμβητήριο του «Castle Sports Complex», στην κωμόπολη Σπάλντινγκ. Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους και ο ένοπλος.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας τόνισε σε δηλώσεις του ότι το αιματηρό συμβάν δεν φαίνεται να συνδέεται με επίθεση εξτρεμιστών. Περιπολικά της αστυνομίας, ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο.

«Δεν υπήρξαν πυροβολισμοί από τους αστυνομικούς. Καλούμε τα μέλη της κοινότητας να μην προσεγγίζουν τον χώρο. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν υπάρχει αναζήτηση κάποιου υπόπτου που να συνδέεται με το συμβάν» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρτης με το σημείο του συμβάντος

Το κολυμβητήριο

«Το κολυμβητήριο παραμένει προσωρινά κλειστό λόγω ενός “συμβάντος” στην περιοχή. Το υπόλοιπο κέντρο άθλησης παραμένει ανοικτό. Νεότερη ενημέρωση θα υπάρξει στο διαδίκτυο. Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του «Castle Sports Complex».

Με πληροφορίες από Guardian, Mirror

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης