Ο μεγαλύτερος εκδοτικός όμιλος εφημερίδων της Αυστραλίας ζήτησε συγγνώμη από την πολιτικό Πολίν Χάνσον για τη δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών της, οι οποίες αποδείχθηκε ότι είναι … ψεύτικες!

Οι εκδότες της εταιρείας News Limited παραδέχτηκαν ότι εξαπατήθηκαν και ότι οι εικόνες δεν είναι της Χάνσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «καυτές» φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν λίγο πριν τις εκλογές στην πολιτεία του Κουίνσλαντ, που διεξήχθησαν χθες, και η πρώην γερουσιαστής δεν κατάφερε να κερδίσει κάποια έδρα. Όπως είπε, η δυσφήμισή της μέσω των φωτογραφιών έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα της.

«Είχα πει ότι θα ήμουν ο πρώτος άνθρωπος στην Αυστραλία που θα απολογούμουν στην Πολίν Χάνσον αν αποδεικνυόταν ότι οι φωτογραφίες δεν ήταν δικές της», έγραψε στο Κυριακάτικο φύλο της Sydney’s Sunday Telegraph ο εκδότης Νιλ Μπριν. «Κάναμε λάθος, οπότε Πολίν, συγγνώμη», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο έπραξε και ο εκδότης της εφημερίδας Melbourne’s Sunday Herald Sun. Οι εν λόγω εικόνες δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά στις 15 Μαρτίου.

Οι επικεφαλής των εντύπων είπαν ότι τις προμηθεύτηκαν από έναν άντρα ονόματι Τζακ Τζόνσον, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε ερωτική σχέση με την πολιτικό στη δεκαετία του ’70.

Πάντως, η Χάνσον από την αρχή αρνείτο ότι είναι η εικονιζόμενη και είπε ότι δεν είχε δει ποτέ στη ζωή της τον Τζόνσον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης