Τα πτώματα 23 ανθρώπων εντοπίστηκαν την Παρασκευή στην πολιτεία Ταμαουλίπας στο βορειοανατολικό τμήμα του Μεξικού, μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Οι Αρχές της πόλης Νουέβο Λαρέδο ανέφεραν πως οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο εύρημα εννιά πτωμάτων, τα οποία ήταν κρεμασμένα από γέφυρα της πόλης. Στη συνέχεια, ανακάλυψαν τα διαμελισμένα πτώματα 14 ανθρώπων σε σακούλες σκουπιδιών και παγωνιέρες που είχαν εγκαταλειφθεί κοντά στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Πάνω από 50.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στις συγκρούσεις ανάμεσα στις συμμορίες καθώς και μεταξύ των συμμοριών και των υπηρεσιών ασφαλείας στο Μεξικό από τα τέλη του 2006, όταν ο απερχόμενος συντηρητικός πρόεδρος, Felipe Calderon, είχε δώσει εντολή στον Στρατό να συμμετάσχει στις επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πάταξη των καρτέλ ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που στη συγκεκριμένη πολιτεία εντοπίζονται διαμελισμένα πτώματα. Τα καρτέλ ναρκωτικών Ζέτας και Κόλπου βρίσκονται σε ανοικτή σύγκρουση τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης:
Σκηνές Άγριας Δύσης στο Μεξικό, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Μαΐου 2012, 01:14
Εντοπισμός 15 διαμελισμένων πτωμάτων στο Μεξικό, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Απριλίου 2012, 00:43

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης