Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Παρασκευής ύστερα από επίθεση ενόπλου σε κολέγιο της πόλης Κάσπερ στο Γουαϊόμινγκ των Η.Π.Α., μετέδωσε το Associated Press.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε πως ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο δράστης, ο οποίος χρησιμοποίησε ένα κοφτερό μαχαίρι για να τραυματίσει θανάσιμα ένα μέλος ΔΕΠ και έναν ακόμη άνθρωπο. Ο ένοπλος εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος μαζί μ’ ένα από τα θύματά του σε αίθουσα του τρίτου ορόφου κτηρίου όπου πραγματοποιούνται μαθήματα φυσικής. Ο δεύτερος άνθρωπος που σκοτώθηκε από το χέρι του βρέθηκε σε δρόμο πολύ κοντά στο κολέγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ο δράστης αυτοκτόνησε, με τις τοπικές Αρχές να μην δίνουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε πως κανένα από τα δύο θύματά του δεν φοιτούσε στο κολέγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιθεωρητές που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης πιστεύουν πως ο ένοπλος έδρασε μόνος του. Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Δείτε το video…

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης