Άγριο πιστολίδι στην Αγία Νάπα το βράδυ της Πέμπτης με νεκρό τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, έναν αστυνομικό και τη σύζυγό του, καθώς και έναν εκ των δύο δραστών που είχε αναλάβει να εκτελέσει το «συμβόλαιο» θανάτου, σύμφωνα με τις κυπριακές Αρχές.

Το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίστηκε καμένο λίγη ώρα αργότερα στο νεκροταφείο της Αγίας Νάπας​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Όπως αναφέρει το sigmalive, το νέο μακελειό συμπίπτει με την ημερομηνία κατά την οποία είχε διαπραχθεί ο πενταπλός φόνος στην Αγία Νάπα το 2012 -και πάλι με στόχο τον γνωστό επιχειρηματία. Ήταν 23 Ιουνίου, γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα, όταν στην οδό Καταλυμάτων στην Αγία Νάπα, εκτελέστηκαν με επαγγελματική ακρίβεια και με 14 σφαίρες, τρεις Κύπριοι και δύο Ρουμάνοι φρουροί του Φάνου Καλοψιδιώτη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της Πέμπτης υπήρχε και δεύτερος ένοπλος, ο οποίος διέφυγε με τραύματα στο πόδι. Το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίστηκε καμένο λίγη ώρα αργότερα στο νεκροταφείο της Αγίας Νάπας. Στο εσωτερικό του βρέθηκε ένα καλάσνικοφ. Ο ένοπλος που έπεσε νεκρός από τα αστυνομικά πυρά είναι ένας 41χρονος αλλοδαπός, αλβανικής υπηκοότητας. Σοβαρά τραυματισμένος είναι ακόμα ένας αστυνομικός, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν δράστη. 

Τους αιφνιδίασαν

Πηγές της αστυνομίας υποστήριξαν ότι την ώρα της επίθεσης ο επιχειρηματίας συνέτρωγε μαζί με τους δύο αστυνομικούς και τη σύζυγο του ενός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φάνος ΚαλοψιδιώτηςΟι δύο αστυνομικοί ήταν εκτός υπηρεσίας και οπλοφορούσαν. Όπως έγινε γνωστό, ο τραυματίας είναι και κουμπάρος του Φάνου Καλοψιδιώτη και όλα δείχνουν ότι εργαζόταν ως προσωπική φρουρά του. Τραγική ειρωνεία, στον ίδιο χώρο βρίσκονταν και τα παιδιά του αστυνομικού, ηλικίας 13 και 14 ετών, που έπεσε νεκρός μαζί με τη σύζυγό του. 

Η οικογένεια Καλοψιδιώτη είχε βρεθεί επανειλημμένα στο στόχαστρο δολοφονικών επιθέσεων κατά το παρελθόν. Ειδικότερα, στις 21 Ιουνίου του 2014 στην Αγία Νάπα δολοφονήθηκε ο πατέρας του Φάνου Καλοψιδιώτη, Γιάννης, 77 ετών, ενώ το 1996 είχε σκοτωθεί από έκρηξη βόμβας ο αδελφός του θύματος, Άντρος.


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το καρτέρι θανάτου

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης