Με καρκίνο του προστάτη διαγνώστηκε ο Μπάφετ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, 10:19
Με καρκίνο του προστάτη διαγνώστηκε ο Μπάφετ
Στην αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη προχώρησε την Τρίτη ο διάσημος Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής, Γουόρεν Μπάφετ.

«Τα καλά νέα είναι πως ενημερώθηκα από τους γιατρούς μου ότι η κατάστασή μου δεν απειλεί τη ζωή μου» ανέφερε ο Μπάφετ, 81 ετών, σε επιστολή του προς τους μετόχους της εταιρείας, διευκρινίζοντας ότι η ασθένεια βρίσκεται στο στάδιο 1, μια πρώιμη μορφή που είναι θεραπεύσιμη, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Στην ίδια επιστολή σημειώνεται ότι στα μέσα του Ιουλίου θα αρχίσει καθημερινές ραδιοθεραπείες για μια περίοδο δύο μηνών, γεγονός που θα περιορίσει τη δυνατότητά του να ταξιδεύει, «αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα αλλάξει την καθημερινή του ρουτίνα».

Προσθέτει ότι ενημερώθηκε την περασμένη Τετάρτη και υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις που «έδειξαν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για την εμφάνιση καρκίνου σε άλλα σημεία του σώματός μου».

Στην ανακοίνωση, πάντως, δεν υπήρξε κάποια ένδειξη ότι ο Μπάφετ εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει τα ηνία της Berkshire Hathaway.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, 10:40