Με συνδρομή οι Times

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010, 12:51
Με συνδρομή οι Times
Από τον Ιούνιο, συνδρομητικές θα γίνουν οι ιστοσελίδες της βρετανικής εφημερίδας «The Times» και της κυριακάτικης έκδοσης «The Sunday Times», όπως ανακοίνωσε σήμερα η ιδιοκτήτρια εταιρεία «News International», θυγατρική του ομίλου «News Corp.» του Ρούπερτ Μέρντοχ.

Η ημερήσια συνδρομή καθορίστηκε στη 1 λίρα (περίπου 1,12 ευρώ), ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα εβδομαδιαίας συνδρομής στο ύψος των δύο λιρών για τις ιστοσελίδες της ημερήσιας (www.thetimes.co.uk) και της κυριακάτικης έκδοσης (thesundaytimes.co.uk), οι οποίες θα εγκαινιαστούν στις αρχές Μαΐου, σε αντικατάσταση της υφιστάμενης κοινής ιστοσελίδας «Times Online».

Οι συνδρομές θα ισχύουν και για τις δύο ιστοσελίδες, ενώ με την εβδομαδιαία συνδρομή ο συνδρομητής -πέρα από την έντυπη μορφή των δύο εφημερίδων- θα έχει πρόσβαση και σε επιπλέον υπηρεσίες, που θα διατίθενται ειδικά για την ηλεκτρονική έκδοση.

Οι εφημερίδες είναι οι δύο πρώτες του ομίλου που γίνονται συνδρομητικές, ενώ η καθημερινή «The Sun» και η εβδομαδιαία «News of The World» θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή στο μέλλον.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010, 15:19