«Με βίασαν 300 άνθρωποι» αποκαλύπτει δημοσιογράφος

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011, 15:37
«Με βίασαν 300 άνθρωποι» αποκαλύπτει δημοσιογράφος
Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της δημοσιογράφου και απεσταλμένης του CBS, Lara Logan, στην Αίγυπτο, ότι βιάστηκε από 300 άνδρες!

«Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα βγω ζωντανή. Ήμουν σίγουρη ότι το πλήθος που μου κομμάτιαζε τα ρούχα και την ψυχή, θα με σκότωνε στη μέση του δρόμου».

Η δημοσιογράφος του CBS βιάστηκε από περίπου 300 Αιγύπτιους στις 11 Φεβρουαρίου, την ώρα του ρεπορτάζ.

Η ανταποκρίτρια του CBS, Lara Logan, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και μοιράστηκε τη φρικιαστική της εμπειρία τις μέρες της εξέγερσης στην Αίγυπτο στην εκπομπή «60 Minutes».

«Η μπαταρία της κάμερας τελείωσε και έπρεπε να σταματήσουμε τη δουλειά για λίγο. Ξαφνικά ο Bahar (ο Αιγύπτιος εικονολήπτης) με κοιτάζει και μου λέει: ''Πρέπει να φύγουμε από εδώ τώρα''. Σκέφτηκα ότι όχι μόνο θα πεθάνω εδώ, αλλά θα είναι ο πιο φριχτός και βασανιστικός θάνατος που θα μπορούσα να έχω».

Η επίθεση διήρκεσε 40 λεπτά και οι θύτες ήταν περίπου 200 με 300 άνδρες. «Επί πολλά λεπτά με βίαζαν με τα χέρια τους. Τα ρούχα μου είχαν γίνει κομμάτια. Το πιο σοκαριστικό ήταν το πόσο αδυσώπητοι ήταν. Χαίρονταν με τον πόνο μου. Όσο ούρλιαζα, τόσο πιο πολύ με κακοποιούσαν» αναφέρει η Logan.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος είναι τόσο δυνατή, ώστε ως επικεφαλής των ανταποκριτών του CBS, επέστρεψε σύντομα στη δουλειά της. Η Logan είναι από τη Nότια Aφρική, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Εργάζεται ως πολεμική ανταποκρίτρια εδώ και 18 χρόνια, ενώ η εν λόγω εκπομπή θα προβληθεί την Κυριακή 1η Μαΐου.

Πηγή: thebest

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011, 15:37