Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα στο Παλάτι, όπου η βρετανική βασιλική οικογένεια θα συζητήσει την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε τον εγγονό της Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πατέρα τους πρίγκιπα Κάρολο στο Σάντριγχαμ που βρίσκεται σε απόσταση 160 χιλιομέτρων βόρεια του Λονδίνου, ενώ η Μέγκαν πιθανότατα να συμμετάσχει τηλεφωνικά, αφού βρίσκεται στον Καναδά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη συνάντηση αυτή θα συζητηθούν θέματα που αφορούν το ζευγάρι σχετικά με τη χρηματοδότησή τους. Για παράδειγμα, θα πρέπει να διευκρινιστεί ποιος θα πληρώνει για την ασφάλεια του ζευγαριού, ποιες κερδοφόρες δραστηριότητες μπορεί το ζεύγος να αναλάβει αλλά και το ποιες θα είναι οι φορολογικές επιπτώσεις μιας μετακόμισης στον Καναδά ή στις ΗΠΑ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν βασιλικοί αξιωματούχοι, η βασίλισσα Ελισάβετ ενοχλήθηκε από την ανακοίνωση-έκπληξη του ζεύγους μέσω των social media, ωστόσο φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν ένιωθαν ότι βρίσκονται στο περιθώριο, με το παλάτι να εστιάζει την προσοχή του στη σειρά διαδοχής του θρόνου όπως ο πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο γιος του Τζορτζ. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης