Ένας 25χρονος άνδρας συνελήφθη και φυλακίστηκε από τις αστυνομικές αρχές του Ελ Πάσο επειδή πάτησε με το αυτοκίνητο τον τρίχρονο γιο του. Το μικρό αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ ο πατέρας δήλωσε στις αρχές ότι ήταν ατύχημα. Συγκεκριμένα είπε ότι βιαζόταν και ξεπάρκαρε το όχημα του με απότομη αναστροφή χωρίς να δει ότι το μικρό παιδί στεκόταν πίσω από το αμάξι. Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι ο 25χρονος ξεπάρκαρε βιαστικά προκειμένου να πάει σε έναν γνωστό του να προμηθευτεί ηρωίνη.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο άντρας είχε πάρει μαζί το γιο του προκειμένου να πάνε να αγοράσει ναρκωτικά. Το τρίχρονο παιδί βαρέθηκε να περιμένει στο αμάξι τον πατέρα του και έλυσε τη ζώνη ασφαλείας. Βγήκε από το αμάξι αλλά δεν απομακρύνθηκε από κοντά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πατέρας δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι το παιδί βγήκε από το αμάξι και όταν δεν κατάφερε να αγοράσει ηρωίνη γύρισε έξαλλος προς το όχημα. Μπήκε μέσα χωρίς να ελέγξει για το παιδί και έβαλε μπροστά.

Το μωρό που βρισκόταν κοντά στις ρόδες του αυτοκινήτου, βρήκε τραγικό θάνατο. Ο άντρας συνελήφθη και κατηγορείται επιπλέον για σεξουαλική κακοποίηση αφού το παιδί έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης