Ένας λέβητας σε εργοστάσιο παραγωγής ζαχαρωτών στο βόρειο Μεξικό εξερράγη την Πέμπτη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες εργαζόμενοι και να προκληθούν μεγάλες ζημιές στις εγκαταστάσεις, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Οι Aρχές ανακοίνωσαν ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο εργοστάσιο, το οποίο βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Σιουδάδ Χουάρες, κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ. Οι πυροσβέστες κάνουν προσπάθειες προκειμένου να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χτενίζουμε την περιοχή για να διαπιστώσουμε εάν υπάρχουν περισσότεροι νεκροί», δήλωσε ο Φερνάντο Μόττα, επικεφαλής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Πρόσθεσε ότι 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά, 4 εξ αυτών βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης, 30 ακόμα άτομα διακομίστηκαν σε τοπικά νοσοκομεία για μικροτραυματισμούς.

Ένας δεύτερος αξιωματούχος, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters υπό τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσε ότι περίπου 20 εργαζόμενοι του εργοστασίου αγνοούνται και δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής σαφές εάν βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις τη στιγμή της έκρηξης.

Διαβάστε επίσης: Παρολίγον τραγωδία στο βόρειο Μεξικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης