Μέλη συμμορίας συνελήφθησαν για τη δολοφονία 9χρονης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014, 12:59
Μέλη συμμορίας συνελήφθησαν για τη δολοφονία 9χρονης
Δύο μέλη συμμορίας συνελήφθησαν για την δολοφονία 9χρονης, η οποία χτυπήθηκε από αδέσποτα πυρά, ενώ έπαιζε έξω από το διαμέρισμά της στην Καλιφόρνια.

Ο 19χρονος Ricardo Cruz και ο 20χρονος Miguel Aquino συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή, και κρατούνται ως ύποπτοι για τη δολοφονία της Ximena Meza.Οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση δήλωσαν την λύπη τους προς τους γονείς του κοριτσιού, και την επιθυμία τους να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Η 9χρονη έπαιζε έξω από το διαμέρισμά της με τα αδέρφια της και άλλα παιδιά, όταν ένα λευκό αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά τους, και ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί ομάδα ανδρών που βρισκόταν κοντά. Η μικρή χτυπήθηκε από σφαίρα στο στήθος, και πέθανε λίγο αργότερα.Η γειτονιά του Anaheim, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, υποφέρει από τα προβλήματα που δημιουργούν οι τοπικές συμμορίες.

Οι δύο συλληφθέντες είναι μέλη συμμορίας, της οποίας το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα. Οι Αρχές πιστεύουν ότι έχουν συλλάβει τα σωστά άτομα, αλλά δηλώνουν ότι δεν θα σταματήσουν ακόμα τις έρευνες.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014, 13:05