Μελβούρνη: Το Skype πρόδωσε νοσοκόμα που έκλεψε πορτοφόλι

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014, 09:16
Μελβούρνη: Το Skype πρόδωσε νοσοκόμα που έκλεψε πορτοφόλι
Στην απόλυση μίας νοσοκόμας, η οποία εντοπίστηκε, μέσω Skype, να κλέβει το πορτοφόλι ενός Έλληνα, προχώρησε το ιδιωτικό νοσοκομείο της Μελβούρνης Epworth Hospital.

Η νοσοκόμα πιάστηκε «στα πράσα» από τον πατέρα του άνδρα ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας που κατοικεί στη Μελβούρνη πήγε στο νοσοκομείο για να δει το νεογέννητο γιο του. Εκεί σε ένα ειδικό δωμάτιο, κάλεσε μέσω της υπηρεσίας βινεοκλήσεων, Skype, τον πατέρα του στην Ελλάδα για να του πει τα ευχάριστα νέα. Κάποια στιγμή τον φώναξαν να πάει να δει το μωρό, αφήνοντας ανοιχτό τον φορητό υπολογιστή του και το Skype.

Το σακάκι με το πορτοφόλι του ήταν στη ντουλάπα του δωματίου. Όταν ο πατέρας του νεογέννητου επέστρεψε για να συνεχίσει τη συνομιλία με τον πατέρα του στην Ελλάδα, βρέθηκε προ εκπλήξεως. Ο πατέρας του του είπε ότι είδε μία νοσοκόμα που μπήκε στο δωμάτιο να κλέβει το πορτοφόλι από το σακάκι του.

Το περιστατικό περιέγραψε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης 3AW η μάνα του νεογέννητου και το επιβεβαίωσε το νοσοκομείο Epworth Hospital.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014, 09:17