Σε υποτιμητικά σχόλια για τους τρεις αρχηγούς κρατών που επισκέφτηκαν το Κίεβο προχώρησε μέσα από τα social media ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο Εμανουέλ Μακρον, ο Όλαφ Σολτς και ο Μάριο Ντράγκι μετέβησαν σήμερα το πρωί στο Ιρπίν, ένα από τα προάστια του Κιέβου και περπάτησαν στους δρόμους της πόλης, όπου τα σημάδια των βομβαρδισμών είναι πανταχού παρόντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μεντβέντεφ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό έσπευσε να υποβαθμίσει την επίσκεψη των τριών ηγετών σημειώνοντας ότι αυτή «δεν θα φέρει την Ουκρανία πιο κοντά στην ειρήνη»

«Οι Ευρωπαίοι λάτρεις των βατράχων, του λουκάνικου συκωτιού και των σπαγγέτι λατρεύουν να επισκέπτονται το Κίεβο. Με μηδενικό αποτέλεσμα. Υποσχέθηκαν ένταξη στην ΕΕ και παλιά οβιδοβόλα στην Ουκρανία, έγιναν σκνίπα στην gorilka (βότκα στα ουκρανικά) και πήγαν σπίτι τους με το τρένο, όπως πριν από 100 χρόνια. Όλα καλά. Ωστόσο, (αυτό) δεν θα φέρει την Ουκρανία πιο κοντά στην ειρήνη. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα» αναφέρει χαρακτηριστικά στο Twitter. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης