Μια μητέρα από τον Καναδά κατάφερε να βρει το νεογέννητο κοριτσάκι της που απήχθη 16 μόλις ώρες μετά την γέννησή του, μέσω κινητοποίησης ανθρώπων από το facebook.

Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές, μια 21χρονη γυναίκα μπήκε το βράδυ της Δευτέρας στο μαιευτήριο, φορώντας μια στολή νοσοκόμας και πήρε το μωρό. Στη συνέχεια η δράστης έφυγε από το νοσοκομείο οδηγώντας ένα κόκκινο αυτοκίνητο Toyota yaris με μία επιγραφή στο πίσω μέρος που έλεγε «παιδί στο αυτοκίνητο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα του παιδιού Μελίσα Μακμαόν, όταν έμαθε τι έγινε δεν μπορούσε να κάτσει «με σταυρωμένα τα χέρια» και παράλληλα με την αστυνομία που ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό της21χρονης και του μωρού, έκανε τον δικό της διαφορετικό αγώνα: μέσω του facebook η άτυχη γυναίκα περιέγραψε το συμβάν και οι δημοσιεύσεις της πήραν τεράστια έκταση.

Χρησιμοποιώντας και μία φωτογραφία που της δόθηκε από την αστυνομία με την γυναίκα την στιγμή της απαγωγής, η μητέρα ξεπέρασε τις18.000 κοινοποιήσεις. Μια παρέα τεσσάρων φίλων που είδε την φωτογραφία στο facebook, αποφάσισαν να βοηθήσουν. Ένας από αυτούς κατάλαβε πως γνωρίζει το γείτονα της απαγωγέα και έτσι οδήγησε την αστυνομία στο σπίτι της όπου βρέθηκε το μωρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης