«Τα επιδερμικά αντανακλαστικά μου είναι αριστερά», δηλώνει η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Λιμπερασιόν.

Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, επιχειρεί να σχολιάσει το χάσμα ανάμεσα στη Δεξιά και τον πολιτισμό. «Είναι μια ακραία σκέψη. Υπάρχουν χωρίς αμφιβολία πολύ καλλιεργημένοι άνθρωποι στη Δεξιά, όπως υπάρχουν και αδαείς στην Αριστερά. Ανήκω σε αυτούς τους τελευταίους, είμαι αδαής!», δηλώνει με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού η Κάρλα Μπρούνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί δηλώνει ότι αν ο σύζυγός της θέσει ξανά υποψηφιότητα για την προεδρία, θα τον ψηφίσει και πάλι, τονίζοντας μάλιστα ότι θα ήθελε να κάνει κάτι «θεμελιώδες», κάτι που να έχει σχέση με την ανθρωπιστική δράση. 

Ενόψει της κυκλοφορίας του νέου της δίσκου, στις 21 Ιουλίου, η Κάρλα Μπρούνι δηλώνει ότι αυτή η διπλή ιδιότητα, της επιτρέπει να επιβιώνει και να μην την ξεπερνά εντελώς η εξωτερική κατάσταση.

«Θα ξαναρχίσω τις συναυλίες, όταν ο άνδρας μου δε θα είναι πια πρόεδρος της Δημοκρατίας», τονίζει στη δεύτερη μεγάλη της συνέντευξη σε γαλλική εφημερίδα από τότε που παντρεύτηκε τον Νικολά Σαρκοζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης