Ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Barack Obama, είχε χθες χαλαρή τηλεφωνική συνομιλία με τους αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS).

«Εδώ ο πρόεδρος Obama, με ποιον μιλάω;», ήταν τα πρώτα του λόγια, προκαλώντας την έκπληξη του πληρώματος του ISS. Ύστερα από τις απαραίτητες συστάσεις και με εμφανή διάθεση για πειράγματα είπε ότι ο βασικός σκοπός που τηλεφώνησε ήταν για να παραγγείλει πίτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δε μπορώ να καταλάβω πώς βγήκατε εσείς από το διάστημα», πρόσθεσε αστειευόμενος.

«Χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν την ψυχή και την καρδιά τους στο Αμερικανικό Διαστημικό Πρόγραμμα τις τελευταίες δεκαετίες. Σε όλους αυτούς τους άνδρες και τις γυναίκες της NASA, μεταξύ των οποίων είστε και εσείς, θα ήθελα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Βοηθήσατε τη χώρας μας να ηγηθεί στην εποχή του Διαστήματος και συνεχίζετε να μας εμπνέετε», είπε στους αστροναύτες ο Barack Obama.

Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και στην τελευταία αποστολή του διαστημικού λεωφορείου «Atlantis», το οποίο θα παροπλιστεί μετά την επιστροφή του στη Γη, τερματίζοντας με αυτό τον τρόπο το πρόγραμμα διαστημικών λεωφορείων της NASA.

Δείτε το video…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης