Τα πράγματα έχουν ξεφύγει στην Αμερική. Στη Σαβάνα των ΗΠΑ, μία μητέρα αποφάσισε να ανεβάσει στην πιο διαδεδομένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook και μάλιστα σε live μετάδοση, την σωματική τιμωρία στην οποία θα υπέβαλε την κόρη της.

Στην αρχή του βίντεο η μητέρα προειδοποιεί την κόρη της λέγοντας: Θες να με δοκιμάσεις; Και μετά αρχίζει να τις ρίχνει σφαλιάρες. Λίγο αργότερα μάλιστα, η μαμά του κοριτσιού πήρε στα χέρια της ένα πλαστικό αντικείμενο με το οποίο άρχισε να τη χτυπάει σε όλο της το σώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έφηβη ξεσπά σε λυγμούς και τότε η μητέρα της, της λέει: «Εντάξει τώρα, είσαι ευχαριστημένη. Νομίζεις ότι είσαι σε κατάλληλη ηλικία για να ποστάρεις τέτοιες φωτογραφίες εσύ στο Facebook; Είσαι μόνο 16χρονών. Μη το ξεχνάς». Εκείνη τη στιγμή η μητέρα γυρίζει προς… το κοινό της και αφού φτιάχνει λίγο τη φράντζα της λέει: Παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το υλικό αν και ακόμη δεν τελείωσα. Ακολουθούν κι άλλα»…

Από ΄κει κι έπειτα τα λεγόμενα shares έπεφταν βροχή και το βίντεο εξαπλωνόταν μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, προκαλώντας συζήτηση για τη σωματική τιμωρία και τη δημόσια διαπόμπευση.

Το τηλεφωνικό κέντρο του αστυνομικού τμήματος της Σαβάνας πήρε φωτιά από πολίτες που κατήγγειλαν τη βάναυση συμπεριφορά της μητέρας. Όταν οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τη συγκεκριμένη μητέρα πάντως, το κορίτσι είπε ότι νιώθει ασφαλής στο σπίτι του, όμως ήδη το θέμα αυτό χειρίζεται το τμήμα προστασίας οικογένειας και παιδιού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης