Μόνιμη στέγη απέκτησε το Μουσείο Παγωτού στη Νέα Υόρκη, στην περιοχή Σόχο και μεταφέρει τους επισκέπτες στον ονειρικό κόσμο του παγωμένου γλυκίσματος.

Με 13 θεματικές ενότητες στο κτήριο 2.323 τ.μ. οι επισκέπτες μπουν να ζήσουν μία ιστορία μέσα από πολύχρωμες εικόνες και να δοκιμάσουν τα σήμα κατατεθέν παγωτά του Μουσείου, άλλα παγωτά με ονόματα που θυμίζουν διάσημους, όπως βάφλες και αμέτρητες επιλογές από γαρνιτούρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι το μοναδικό ροζ κτήριο στην περιοχή με τοίχους βαμμένους στο χρώμα της φράουλας ή του ουράνιου τόξου με πίνακες με θέμα το παγωτό και διαθέτει μεταξύ άλλων πισίνα με τεχνητή χρωματιστή τρούφα, γιγάντια κουτάλια παγωτού και τσουλήθρα.

Μέχρι σήμερα τo pop-up Μουσείο Παγωτού – (Μuseum of Ice Cream -MOIC) συγκέντρωσε 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες σε Λος Άντζελες, Μιάμι, Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο.

Η συνιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος άνοιξε το πρώτο MOIC στη Νέα Υόρκη το 2016, το οποίο έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές λόγω των επισκέψεων χρηστών των Instagram, Snapchat, TikTok και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ήθελαν να φωτογραφηθούν και να αναρτήσουν φωτογραφίες ή selfie από τους χώρους του χρωματιστού Μουσείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Maryellis Bunn, ήταν το 2018 στους πλουσιότερους επιχειρηματίες κάτω των 30, σύμφωνα με το Forbes. Το κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στα 200 εκατ. δολάρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης