Μοντέλο πόζαρε για τον «Ορέστη» στο σπίτι του τρόμου

Μοντέλο πόζαρε για τον «Ορέστη» στο σπίτι του τρόμου

Ένα νεαρό μοντέλο που μίλησε στα κυπριακά μέσα ενημέρωσης εξιστορεί πώς γνώρισε τον Νίκο Μεταξά και πώς πόζαρε για εκείνον στο σπίτι του τρόμου, εκεί όπου ο «Ορέστης» στραγγάλισε την ώρα της ερωτικής επαφής την Arian Palanas Rozano από τις Φιλιππίνες.

Το νεαρό μοντέλο από τη Βουλγαρία είχε γνωρίσει τον δράστη πριν από έναν μήνα και πόζαρε για αυτόν στο κρεβάτι του σπιτιού για ένα βίντεο κλιπ.

Η Θέα μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του philenews για το πώς γνώρισε τον Νίκο Μεταξά μέσω Facebook, τα ραντεβού τους και για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο σπίτι του, όπου ομολόγησε πως σκότωσε τις δύο νεαρές Φιλιππινέζες κι όπου έχασε τη ζωή του το 6χρονο αγγελούδι της Μαίρης Ρόουζ.

Όπως αποκαλύπτει η Θέα, ο «Ορέστης» τής μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του, αλλά και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του και τις... φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους!

Ο «Ορέστης» είχε προσφερθεί, μάλιστα, να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του και για τελευταία φορά της μίλησε μέσω μηνύματος λίγες ώρες προτού συλληφθεί.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, 10:43