Μπαχτσελί: Η Ελλάδα έχει 15 νησιά στο Αιγαίο παράνομα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017, 22:52
Μπαχτσελί: Η Ελλάδα έχει 15 νησιά στο Αιγαίο παράνομα
Σε προκλητικές δηλώσεις προχώρησε για ακόμα μια φορά ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κάνοντας αναφορές στην Μικρασιατική Καταστροφή. Παράλληλα, όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα δεν δίστασε να εκτοξεύσει και απειλές κατά της Ελλάδας.

Ο ηγέτης των «Γκρίζων Λύκων» φέρεται μεταξύ άλλων να υποστήριξε ότι η Ελλάδα κατέχει παράνομα 15 νησιά του Αιγαίου και πως «παραβιάζει το δίκαιο της καλής γειτονίας».

Παράλληλα, χαρακτήρισε «προκλητική» την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, σε νησιά του Αιγαίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η επίσκεψη του Προέδρου της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου, η οποία συμπίπτει με την επέτειο της Συνθήκης της Λωζάνης είναι προκλητική. 15 νησιά του Αιγαίου τέθηκαν υπό κατοχή με παράνομο και άδικο τρόπο. Κατακρίνω την στάση της Ελλάδας, η οποία δεν συμβαδίζει με το δίκαιο της καλής γειτονίας».

«Ας μην δοκιμάζουν την υπομονή μας, ας μην παρεξηγούν την ωριμότητα και τη σοβαρότητά μας. Αν κάποιοι θέλουν να τους ρίξουμε πάλι στη θάλασσα θα το κάνουμε με χαρά, αν κάποιοι θέλουν να τους κυνηγήσουμε, θα τους κυνηγήσουμε μέχρι όπου θα χρειαστεί» πρόσθεσε.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017, 22:52