Ένας αντικυβερνητικός διαδηλωτής υπέκυψε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στα τραύματά του από την έκρηξη χειροβομβίδας χθες στη διάρκεια διαδήλωσης στη Μπανγκόκ, κατά την οποία τραυματίστηκαν 37 άνθρωποι, επιβεβαίωσαν σήμερα αξιωματούχοι του κέντρου πρώτων βοηθειών Εραουάν, λίγο πριν από τη έναρξη μιας νέας αντικυβερνητικής πορείας σήμερα .

«Χειροβομβίδα που ερρίφθη χθες εναντίον αντικυβερνητικής πορείας προκάλεσε τον τραυματισμό 37 ανθρώπων, μεταξύ τους ο 46χρονος Πρακόνγκ Τσουτσάν, που έχασε πολύ αίμα και κατέληξε νωρίς σήμερα», σύμφωνα με την ανακοίνωση του κέντρου πρώτων βοηθειών. «Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένας νεκρός από το περιστατικό αυτό. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν σε τρία νοσοκομεία της Μπανγκόκ και 11 μεταξύ αυτών εξακολουθούν να νοσηλεύονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν η πρώτη επίθεση που πραγματοποιήθηκε μέρα μεσημέρι εναντίον των διαδηλωτών, οι οποίοι έχουν καταλάβει επτά κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας από τη Δευτέρα στο πλαίσιο της κινητοποίησής τους για την «παράλυση της Μπανγκόκ», ώστε η πρωθυπουργός Γινγκλάκ Σιναουάτρα και η κυβέρνησή της να εξαναγκαστούν σε παραίτηση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης