Ο ιδρυτής της Microsoft δεν χάνει την επαφή του με την καθημερινότητα και με τους… κοινούς θνητούς.

Κι όλα αυτά την ώρα ο ίδιος έχει αμύθητη περιουσία και αποτελεί μια από τις προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Κι όπως λένε όσοι τον βλέπουν, με την απλότητά του και τον τρόπο του κερδίζει πόντους.
Άλλωστε, ο ίδιος έχει δωρίσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του σε φιλανθρωπίες και ιδρύματα. Αλλά με προσωπική περιουσία περί τα 95 δισ. δολάρια μάλλον έχει εξασφαλίσει έναν τρόπο «αξιοπρεπούς» διαβίωσης. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Μπιλ Γκέιτς δεν είναι ο κλασικός μεγιστάνας που έχει κάποιος στο μυαλό του. Γιατί όχι μόνο δεν προκαλεί με τα πλούτη του, αλλά τουλάχιστον προς τα έξω δείχνει ότι συνεχίζει να έχει μία καθ’ όλα φυσιολογική ζωή.
Casual εμφάνιση
Με βάση λοιπόν τη λογική αυτή, ο ιδρυτής της Microsoft σκέφτηκε, για ακόμη μία φορά, να λειτουργήσει σαν απλός θνητός. Έτσι, στήθηκε στην ουρά του αγαπημένου του χαμπουργκεράδικου με casual εμφάνιση και σπορ παπούτσια για να παραγγείλει ένα μπέργκερ, πατάτες τηγανητές και μία κόλα. Συνολικού κόστους μετά βίας 10 δολαρίων!

Ο κόσμος φυσικά τον αναγνώρισε. Τα κινητά πήραν φωτιά και οι φωτογραφίες έγιναν viral.
Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η ανάρτηση πρώην εργαζομένου του, ο οποίος έγραψε «έτσι φέρονται οι πραγματικοί πλούσιοι, σε αντίθεση με τον φιγουρατζή στον Λευκό Οίκο», ο οποίος -ως γνωστόν- παρήγγειλε πρόσφατα 300 χάμπουργκερ για να ταΐσει τους καλεσμένους του λόγω shutdown και φρόντισε όχι μόνο να τα φωτογραφήσει αλλά και να μας ενημερώσει ότι τα πλήρωσε από την τσέπη του…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης