Σε χλευασμό από πολιτικούς αναλυτές και από τους πολίτες κατέληξε η πολυδιαφημισμένη «βόμβα» κατά του Μπαράκ Ομπάμα που είχε ανακοινώσει ότι θα πυροδοτούσε χθες ο Ντόναλντ Τραμπ, γνωστός μεγιστάνας της αγοράς ακινήτων, σόουμαν και ένθερμος υποστηρικτής του Μιτ Ρόμνεϊ.

Χιλιάδες Αμερικανοί συνδέθηκαν στον λογαριασμό του Τραμπ στο Twitter την ώρα που είχε γνωστοποιηθεί η «σημαντική ανακοίνωση». Προς απογοήτευση όλων, τελικά είδαν μόνο ένα βίντεο στο οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ δεσμευόταν να δωρίσει 5 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπίες, αν ο Μπαράκ Ομπάμα έδινε στη δημοσιότητα τα προσωπικά του επίσημα έγγραφα, από τα έγγραφα του πανεπιστημίου μέχρι το ιστορικό του διαβατηρίου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εκδηλώσει εδώ και χρόνια μία εμμονή στην αναζήτηση στοιχείων που θα αποδεικνύουν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει γεννηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και, κατά συνέπεια, δεν μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος.

Έπειτα από χρόνια θεωριών συνωμοσίας και σεναρίων που κυκλοφορούσαν στο Ίντερνετ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα τον περασμένο χρόνο τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς του και κορόιδεψε τον Ντόναλντ Τραμπ για την εμμονή του κατά τη διάρκεια του δείπνου για τους διαπιστευμένους στον Λευκό Οίκο δημοσιογράφους. Αυτήν τη φορά τον αγνόησε.

Σύμφωνα με το Politico όμως, ένας σύμβουλος στην προεκλογική εκστρατεία Ομπάμα δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Αυτές τις ερωτήσεις να τις απευθύνετε στη Βοστόνη (στο στρατηγείο του Ρόμνεϊ)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης