Νάντλερ: Δεν υπάρχει επαρκής υποστήριξη στο Κογκρέσο για την έναρξη διαδικασίας παύσης του Τραμπ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019, 02:05
Νάντλερ: Δεν υπάρχει επαρκής υποστήριξη στο Κογκρέσο για την έναρξη διαδικασίας παύσης του Τραμπ

Ο πρόεδρος της επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων που είναι αρμόδια για το δικαστικό σύστημα και τη Δικαιοσύνη, ο Δημοκρατικός Τζέρι Νάντλερ, δήλωσε ότι δεν μοιάζει προς το παρόν να υπάρχει ικανή υποστήριξη προκειμένου να αρχίσει έρευνα που θα μπορούσε να οδηγήσει στην παύση του Ρεπουμπλικάνου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη, λίγο καιρό μετά την δημοσιοποίηση λογοκριμένης εκδοχής του πορίσματος της έρευνας του ομοσπονδιακού ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ όσον αφορά τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

«Μπορεί κάλλιστα να διενεργήσουμε [τελικά] επίσημη έρευνα» για παρακώλυση της Δικαιοσύνης από μέρους του Τραμπ, με το ερώτημα της παύσης του προέδρου και της παραπομπής του στη Δικαιοσύνη, δήλωσε ο Νάντλερ κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Ωστόσο, «δεν μοιάζει να υπάρχει [επαρκής] υποστήριξη γι' αυτό προς το παρόν. Θα δούμε. Η υποστήριξη μπορεί να αυξηθεί», συμπλήρωσε ο Δημοκρατικός πολιτικός.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019, 02:07