Δεκατρείς νεκροί και 19 τραυματίες, είναι ο θλιβερός απολογισμός της επίθεσης με παγιδευμένο αυτοκίνητο στο Τικρίτ του κεντρικού Ιράκ, σύμφωνα με ανακοινώσεις αξιωματούχων.

Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση μέσα σε τρεις ημέρες στο κέντρο της πόλης, η οποία σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη διάρκεια της αλλαγής φρουράς σε ένα συγκρότημα του προεδρικού μεγάρου στο Τικρίτ, όπου σήμερα βρίσκονται τα γραφεία των διοικήσεων των δυνάμεων ασφαλείας. Να επισημάνουμε ότι μεταξύ των νεκρών είναι και τέσσερις στρατιωτικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο συγκρότημα αυτό βρίσκεται το τέμενος, το οποίο δέχτηκε την Παρασκευή επίθεση με απολογισμό 19 νεκρούς και 72 τραυματίες, σύμφωνα με γιατρό του γενικού νοσοκομείου του Τικρίτ. Λίγες ώρες αργότερα, ένας καμικάζι ανατινάχτηκε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι και να τραυματιστούν τρεις.

Σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Εσωτερικών του Ιράκ, στη Βαγδάτη εξερράγη ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο, επί της οδού Παλαιστίνης, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν δέκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης