Νέα Υόρκη: Επική εμφάνιση διευθύντριας σχολείου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014, 10:25
Νέα Υόρκη: Επική εμφάνιση διευθύντριας σχολείου
Οι αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε η New York Post για το σχολείο όπου τίποτα δεν λειτουργεί, φαίνεται ότι είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Καθώς, η διευθύντριά του εμφανίστηκε στο σχολείο νωρίς το πρωί μαζί με την δικηγόρο της σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι όλα βαίνουν καλώς.

Όπως γράφει η ίδια εφημερίδα, δίνοντας συνέχεια στο θέμα, η Μαρσέλα Σιλς εμφανίστηκε στην είσοδο του συγκροτήματος στις 07:30 το πρωί. Φορούσε γούνα, μαύρα γυαλιά και εξαιρετικά έντονο μακιγιάζ. Η δικηγόρος της οδηγούσε ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο. «Τόσο νωρίς δεν είχε έρθει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια», σχολίασε στην εφημερίδα κάτοικος της περιοχής.

Πρωί-πρωί στο καθήκον της με την δικηγόρο σε ρόλο σοφέρΗ ίδια ήταν χαμογελαστή, είχε μάλιστα αγοράσει και βιβλία για τα παιδιά, ενώ είχε ετοιμάσει και μια καλλιτεχνική παρέμβαση για τους επισκέπτες της. Ποιοι ήταν οι επισκέπτες; Οι αρμόδιοι της διεύθυνσης εκπαίδευσης της Νέας Υόρκης, οι οποίοι μετά τις αποκαλύψεις κινητοποιήθηκαν και έσπευσαν να επιθεωρήσουν το σχολείο. Υποσχέθηκαν, μάλιστα, ότι θα παρακολουθούν στενά τα όσα συμβαίνουν εκεί, δεδομένου ότι πρόκειται για μια από τις πλέον υποβαθμισμένες περιοχές του Κουίνς.

Το θέμα προκάλεσε την αντίδραση και του νέου δημάρχου της πόλης, Μπιλ ντε Μπλάζιο. «Οι αποκαλύψεις μας προβληματίζουν έντονα. Θα πάρουμε πολύ σοβαρά υπόψη τα αποτελέσματα της έρευνας και θα λάβουμε στη συνέχεια αποφάσεις», δήλωσε.

Για την ιστορία, η διευθύντρια βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση τα τελευταία 9 χρόνια και εισπράττει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 128.000 δολαρίων ετησίως (σ.σ: συν τις υπερωρίες).

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014, 10:37