Και δεύτερη υπόθεση ανήλικης που βιάστηκε από τον πατέρα της, συνταράσσει την κοινωνία της Βραζιλίας, αφού μετά την περίπτωση της 9χρονης που έκανε άμβλωση, μια κοπέλα 13 ετών φέρεται να θέλει να κρατήσει το παιδί που κυοφορεί μετά το βιασμό της από τον πατέρα της.

Ο πατέρας της 13χρονης συνελήφθη και βρίσκεται στη φυλακή. Το κορίτσι έχει το δικαίωμα να αποφασίσει μόνο του αν επιθυμεί να κρατήσει το παιδί ή όχι, γιατί η μητέρα του δεν είναι πια στη ζωή και δεν έχει κανέναν άλλο κηδεμόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 13χρονη που διανύει τον τέταρτο μήνα της κύησης, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο Σαλβαδόρ ντι Μπαΐα, οι οποίες έδειξαν ότι θα μπορέσει να γεννήσει το παιδί του πατέρα της, αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Το νέο αυτό περιστατικό ενίσχυσε την έντονη αντιπαράθεση που ξέσπασε στη Βραζιλία, με αφορμή την άμβλωση στην οποία υποβλήθηκε ένα κορίτσι εννέα ετών που έμεινε έγκυος σε δίδυμα, όταν βιάστηκε από τον πατέρα της.

Στη χώρα του καφέ, οι αμβλώσεις είναι παράνομες, ενώ η ρωμαιοκαθολική εκκλησία προσπάθησε να αποτρέψει την επέμβαση στην 9χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Εννιάχρονη έγκυος σε δίδυμα από τον θετό πατέρα της, 1 Μαρτίου 2009, 03:07

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης