Στην αποκάλυψη ότι είχε δει τη μικρή Madeleine McCann το διάστημα που εξαφανίστηκε από θέρετρο της Πορτογαλίας, πριν από δύο χρόνια, προέβη ένας Βρετανός, ο οποίος έχει καταδικαστεί κατά το παρελθόν για παιδεραστία, όπως αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα Bild.

Ο 64χρονος άνδρας, γνωστός ως Raymond, ο οποίος νοσηλεύεται με καρκίνο σε νοσοκομείο της Γερμανίας, βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγο και τα έξι παιδιά του στο θέρετρο Praia da Luz, της Πορτογαλίας, κατά την κρίσιμη περίοδο της εξαφάνισης της 3χρονης τότε Madeline.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ξανθό κοριτσάκι με τα πανέμορφα μάτια εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου από το διαμέρισμα της οικογένειάς της στο συγκεκριμένο θέρετρο, ενώ οι γονείς της δειπνούσαν με φίλους σε κοντινό εστιατόριο.

Αρχικά, ο Raymond είχε  εξεταστεί ως ύποπτος για την υπόθεση, αλλά είχε αρνηθεί κάθε ανάμειξη. Ωστόσο, πρόσφατα παραδέχτηκε πως είχε δει δύο φορές τη Madeline, ισχυριζόμενος ότι μπόρεσε να θυμηθεί το κόκκινο σημάδι στο μάτι της.

«Ναι, την είδα», υποστήριξε ο ίδιος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο οποίο επισημαίνεται πως αστυνομικοί από τη Βρετανία ταξίδεψαν στη Γερμανία, προκειμένου να τον ανακρίνουν, σχετικά με υποθέσεις κακοποίησης παιδιών στη Βρετανία. Μάλιστα του πήραν δείγμα DNA για να το εξετάσουν σε βρετανικά εργαστήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 64χρονος Βρετανός, ο οποίος έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για σεξουαλικές επιθέσεις τρεις φορές, έχει μόλις λίγες εβδομάδες ζωής μπροστά του, σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης