Η Μαντλίν ΜακΚαν σκοτώθηκε λίγο μετά την απαγωγή της, δήλωσε Γερμανός εισαγγελέας στους The Times την Τρίτη, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Όπως γράφουν οι Times, η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο βασικός ύποπτος Γερμανός παιδεραστής Κρίστιαν Μπρίκνερ συζήτησε την απαγωγή, τον βιασμό και τη δολοφονία ενός κοριτσιού σε μια συνομιλία με άλλο παιδόφιλο στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέρεται χαρακτηριστικά να είχε πει πως «ήθελε να πιάσει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για μέρες» και είχε προσθέσει ότι θα κατέγραφε πολλά βίντεο για το πώς «βασανίζεται».

«Θα καταγράψω με λεπτομέρεια πώς βασανίζεται» φέρεται να είχε πει, ενώ για τον κίνδυνο σύλληψής του σχολίασε: «Μπα, αν τα στοιχεία καταστραφούν…».

Η συνομιλία φέρεται να ανακαλύφθηκε κατά τις έρευνες των Γερμανών για την εξαφάνιση της πεντάχρονης Ίνγκα Γκέρικε πριν από πέντε χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς εκτίμησε πως ο Μπρίκνερ «σκότωσε σχετικά γρήγορα το κορίτσι, πιθανώς το κακοποίησε και μετά το σκότωσε».

Πρόσθεσε ότι οι αρχές πιστεύουν πως ο Μπρίκνερ διέπραξε και άλλα σεξουαλικής φύσης εγκλήματα και πως προσπαθούν να συλλέξουν όσο το δυνατόν πιο πολλές πληροφορίες πριν στοιχειοθετήσουν κατηγορία σε βάρος του.

Οι αστυνομικές αρχές σε Γερμανία, Βρετανία, Ιρλανδία και Ολλανδία έχουν αρχίσει να ερευνούν πιθανή ενοχή του Κρίστιαν Μπρίκνερ σε υποθέσεις εξαφάνισης και βιασμού ανηλίκων κοριτσιών, αλλά και γυναικών, καθώς και στην εξαφάνιση ενός επτάχρονου αγοριού στη Χάγη.

Sun: Το εκμυστηρεύτηκε σε Βρετανίδα ερωμένη του

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, αποκαλύπτεται ότι ο βασικός ύποπτος, ο Γερμανός παιδεραστής, αφού πρώτα έκανε σεξ με μία Βρετανή ερωμένη του, στη συνέχεια της είπε -ένα 24ωρο πριν την απαγωγή της Μαντλίν- ότι είχε «μία φρικτή δουλειά να κάνει αύριο». 

«Είναι μια φρικτή δουλειά αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνω και θα αλλάξει τη ζωή μου. Δεν θα με δεις για λίγο» φέρεται να είπε ο Μπρίκνερ, σύμφωνα με τη Sun, σε μια από τις Βρετανίδες πρώην ερωμένες του.

Η NASA εντόπισε το βαν του παιδεραστή

Νέα στοιχεία για την υπόθεση παρουσιάζει και η γερμανική εφημερίδα «Bild», η οποία σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι η ΝΑSA σε δορυφορική εικόνα είχε «πιάσει» το βαν του Μπρίκνερ.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός ειδικός ιατροδικαστής Heriberto Janosch González εντόπισε μία δορυφορική εικόνα της NASA τον Ιούνιο του 2007, λίγο μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν, που δείχνει τη λευκή οροφή ενός βαν, το οποίο έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις του οχήματος που οδηγούσε ο βασικός ύποπτος παιδεραστής Κριστιάν Μπρίκνερ στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Μάλιστα, ο ιατροδικαστής υποστηρίζει ότι είχε στείλει αυτές τις πληροφορίες στους Βρετανούς ανακριτές και τις γερμανικές αρχές που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης της Μαντλίν.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο κοντά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα από το οποίο φέρεται να απήγαγε το μικρό κορίτσι.

«Ήταν χάλια» είπε ένας πρώην γείτονάς του για τον Μπρίκνερ. «Σπασμένοι υπολογιστές ήταν παντού μέσα στο βαν. Σε μια σακούλα σκουπιδιών υπήρχαν περούκες και περίεργα ρούχα» δήλωσε.

 

Φωτογραφίες:dailymail

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης