Νεαρός προσπαθεί να χαστουκίσει τον Μανουέλ Βαλς

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017, 19:45
Νεαρός προσπαθεί να χαστουκίσει τον Μανουέλ Βαλς
Ένας νεαρός κινήθηκε απειλητικά επιχειρώντας προφανώς να χαστουκίσει τον πρώην πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς, ο οποίος βρισκόταν σε προεκλογική περιοδεία στη Βρετάνη σήμερα, προτού τον ακινητοποιήσει στο έδαφος ένας σωματοφύλακας, σύμφωνα με βίντεο που μετέδωσαν γαλλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο 54χρονος Βαλς, που περνούσε δίπλα από μια ομάδα ανθρώπων στην πόλη Λαμπάλ, έπειτα από μια επίσκεψη στο δημαρχείο, εμφανίζεται αρχικά να ανταλλάσσει χειραψία με το νεαρό, ο οποίος του λέει κάτι και κατόπιν φαίνεται να προσπαθεί να χαστουκίσει τον πρώην πρωθυπουργό.

Καθώς ο Βαλς κάνει πίσω για να αποφύγει το χτύπημα, ένας σωματοφύλακας αρπάζει το νεαρό, κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα, τον σπρώχνει σε έναν φράκτη και τον ρίχνει στο έδαφος, σύμφωνα με το βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα από τη Le Telegramme.

Ο Βαλς, ο οποίος είναι υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές της Κυριακής για το χρίσμα της Αριστεράς ενόψει των προεδρικών εκλογών, δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί στο περιστατικό.Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017, 20:17