Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η υπόθεση απαγωγής των 11 Ευρωπαίων τουριστών και των οκτώ συνοδών τους, στην Αίγυπτο. Οι αρχές του Σουδάν, σκότωσαν έξι από τους απαγωγείς, σε διάρκεια καταδίωξης στην έρημο, αλλά οι όμηροι κρατούνται ακόμα στο Τσαντ.

Στρατιωτικές δυνάμεις έκαναν περιπολία κοντά στα Λιβυκά σύνορα όταν είδαν ένα άσπρο σπορ αυτοκίνητο με οκτώ ένοπλους άντρες. Τους είπαν να σταματήσουν αλλά εκείνοι δεν υπάκουσαν και ανέπτυξαν ταχύτητα. Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι έξι από τους επιβάτες του σπορ αυτοκινήτου, ενώ οι άλλοι δύο συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι σχετίζονται με τη απαγωγή των Ευρωπαίων τουριστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως λέγεται, οι όμηροι κρατούνται από 35 άλλους ένοπλους στην περιοχή Ταμπάτ Σατζάρα του Τσαντ. Η απαγωγή έγινε την περασμένη Παρασκευή στην Αίγυπτο, κοντά στα σύνορα με το Σουδάν και τη Λιβύη στο Γκιλφ Αλ Κεμπούρ, όταν οι εκδρομείς έστηναν τις σκηνές τους για να ξεκουραστούν. Ανάμεσά τους βρίσκονται, πέντε Γερμανοί, πέντε Ιταλοί, ένας Ρουμάνος και οκτώ Αιγύπτιοι. Οι απαγωγείς ζητούν λύτρα 6 εκατ. δολαρίων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης