Νεκρή γυναίκα από πλημμύρες στο Τέξας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2013, 04:10
Νεκρή γυναίκα από πλημμύρες στο Τέξας
Η δυνατή βροχή που προκάλεσε εκτεταμένες πλημμύρες το Σάββατο στο Σαν Αντόνιο, στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα, ενώ αγνοείται ακόμη ένα άτομο. Η γυναίκα βρισκόταν στο αυτοκίνητο της το οποίο παρασύρθηκε από ορμητικούς χείμαρρους. Το άψυχο κορμί της βρέθηκε αργότερα μέσα σε ένα ρυάκι.

Ο δήμαρχος της πόλης του Σαν Αντόνιο Τζούλιαν Κάστρο, προέτρεψε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους, καθώς πολλοί δρόμοι συνεχίζουν να είναι αδιάβατοι και εξαιρετικά επικίνδυνοι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα San Antonio Express News. Αρκετές οικογένειες απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους ενώ πολλοί άνθρωποι διασώθηκαν καθώς ανέβηκαν στις στέγες ανέφερε ο ίδιος ιστότοπος.

Περίπου 2.000 σπίτια στην περιοχή του Σαν Αντόνιο είναι χωρίς ηλεκτρική ενέργεια, σύμφωνα με μια εκπρόσωπο της εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας. Η καταρρακτώδης βροχόπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή συνεχίστηκε και το πρωί του Σαββάτου προκαλώντας σοβαρά προβλήματα και στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο, όπου η στάθμη του νερού ανέβηκε κατά 25 εκατοστά.

Η μετεωρολογική υπηρεσία επέκτεινε τα δελτία επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και πλημμύρων για το σύνολο της αμερικανικής μεγαλούπολης αλλά και για τις κομητείες στα ανατολικά του Σαν Αντόνιο.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου
Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2013, 04:10