Νεκρό ανασύρθηκε το δίχρονο αγοράκι που είχε πέσει μέσα σε πηγάδι στην Ινδία

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, 10:34
Νεκρό ανασύρθηκε το δίχρονο αγοράκι που είχε πέσει μέσα σε πηγάδι στην Ινδία

Νεκρό ανασύρθηκε το δίχρονο αγοράκι που είχε πέσει μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο στενό πηγάδι στην πολιτεία Παντζάμπ, στη βόρεια Ινδία, όπου και παρέμεινε παγιδευμένο επί τέσσερις ημέρες, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές Αρχές, γεγονός που πυροδότησε αντιδράσεις κατοίκων που έκαναν λόγο για καθυστέρηση των σωστικών συνεργείων.

Ο Φατεχβίρ Σινγκ έπεσε την Πέμπτη στο πηγάδι βάθους 33 μέτρων και διαμέτρου 23 εκατοστών, την ώρα που έπαιζε στο χωράφι, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του στην περιοχή Σανγκρούρ. Το πηγάδι αυτό είχε σκάψει η οικογένειά του για να ποτίζει το χωράφι της, αλλά ήταν ανενεργό από το 1991.

«Το παιδί δεν ζει πια. Ανασύρθηκε στις 05.00 σήμερα από τους διασώστες» δήλωσε στο AFP ο Βιτζάι Ίντερ Σίνγκλα, βουλευτής της Παντζάμπ.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε με ελικόπτερο των πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το 2006, ένα 6χρονο αγοράκι διασώθηκε από ένα πηγάδι στην πολιτεία Χαριάνα, κοντά στη πρωτεύουσα της χώρας, το Νέο Δελχί, έπειτα από 48 ώρες. Η όλη επιχείρηση προβλήθηκε ζωντανά από τα δορυφορικά δίκτυα.

Τον Μάρτιο, ένα αγοράκι, ενάμισι έτους, επίσης ανασύρθηκε ζωντανό από ένα πηγάδι στη Χαριάνα, αφότου παρέμεινε εγκλωβισμένο εκεί για δύο ημέρες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, 10:40