Στο ανώτατο δικαστήριο του Seattle των ΗΠΑ θα λύσουν τις διαφορές τους η χήρα και η κόρη του frontman των Νιρβάνα, Kurt Kobain, με τον παραγωγό Richard Lee, με αφορμή αδημοσίευτες φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο Κομπέιν αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες. Στις 5 Απριλίου 1994, το σώμα του τραγουδιστή ανακαλύφθηκε στο σπίτι του στη λίμνη Ουάσινγκτον, από τον ηλεκτρολόγο Gary Smith, που είχε πάει για να εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lee επιμένει πως από τις φωτογραφίες θα αποκαλυφθεί ότι ο Kurt Kobain δολοφονήθηκε, με την οικογένειά του να μην επιθυμεί να προκληθεί ντόρος γύρω από την υπόθεση.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε πως αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια, το ενδιαφέρον του κόσμου παραμένει μεγάλο και πως θα έπρεπε να ρίξουν μια ακόμη ματιά στα στοιχεία…

Ο Κομπέιν είχε παντρευτεί στις 24 Φεβρουαρίου 1992 την τραγουδίστρια Courtney Love, αρχηγό του συγκροτήματος Hole, με την οποία απέκτησαν μία κόρη, την Frances Bean.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αδημοσίευτη φωτογραφία του νεκρού Kurt Kobain

Αδημοσίευτη φωτογραφία

Στο σημείωμα, που είχε βρεθεί δίπλα του, αναγράφονταν: «Δεν έχω νιώσει τη διέγερση που μου προκαλούσε το να ακούω και να δημιουργώ μουσική, μαζί με το πραγματικό γράψιμο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια»...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης